Gourmet

 
 
Förra helgens ostbricka med olika tilltugg
 
Den pastöriserade brien var verkligen supergod. Hade behövt besöka den marknaden några gånger till:) Idag nöjer jag mig med lite fiskgryta och tuggar i mig en och annan vindruva. I veckan körde jag med linsotto (linser istället för ris), caesarsallad, paprika/parmesansås med förvälld blomkål - bra alternativ till pasta och äckligt gott.  Och fiskgryta. Men den väntar till måndagen eftersom vi blev bjudna på lunch idag:)
 
Förutom linsotto så har jag hållt mig någorlunda under ribban med kolhydraterna. Men fusket kom ändå, när jag inte kunde låta bli Özens sesambröd. Det som är så gott! Det straffade sig direkt genom att magen vred sig i plågor på morgonen, så hungrig jag var! Som vanligtvis inte behöver tänka på mat förrän någon timma efter uppstigning. Brr..

Svar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0